Luftrenser på jobben, virker det mot bakterier og virus?

Luftrenser på jobben, virker det mot bakterier og virus?

De svever i luften og kan gjøre deg syk: virus og bakterier. Denne vinteren har koronaviruset skapt frykt hos mange. På jobben kommer du i kontakt med mennesker som du ikke vet om kan være smittet, og spørsmålet er om en luftrenser kan bidra med å unngå/forebygge virus og bakterier.

100% effekt kan aldri garanteres, men virus og bakterier kan helt klart reduseres ved å investere i en god luftrenser på jobben. Du kan ikke hindre smitte utenfor døren, men du kan enkelt gjøre tiltak for å vesentlig redusere spredning innendørs. Samtidig alltid ha i bevisstheten at alle må praktisere god personlig hygiene, samt å lukke dører og vinduer så mye som mulig slik at inneluften sirkuleres og går igjennom luftrenseren.

Virus og bakterier kan sette seg fast på små partikler i luften, som støv og pollen. En luftrenser fra Euromate med elektrostatisk filter fanger disse partiklene slik at virus og bakterier også blir renset fra inneluften. Det er anbefalt å ha luftrensere på så lenge som mulig, og så ofte som mulig for å oppnå optimal effekt.


Ønsker du tilbud på leie av luftrenser?

Send epost til bli@heltopplagt.no, eller ring 02346 for tilbud.


Les opprinnelig artikkel hos hos vår leverandør Euromate: https://www.euromate.com/en/air-cleaners-at-work-d...