Frukt

Fruktkurver

Vi leverer flere ulike kurver med jobbfrukt og grønnsaker. Bestill et fruktabonnement til din bedrift og velg en fruktkurv som passer til dere. Velg mellom Hverdagskurven, Go’kurven, Superkurven, Knaskekurven og Rullekurven.


Visste du at frukt:

  • gir umiddelbar energi og økt konsentrasjon?
  • på arbeidsplassen øker trivselen og yteevnen?
  • styrker immunforsvaret og reduserer korttidsfraværet?
  • er et lønnsomt og godt synlig gode til dine ansatte?
  • gir positiv og varig energi som holder lenger enn energien fra kaker og sjokolade?


Velg din fruktkurv:

Hverdagskurven
 

Hverdagskurven

Den perfekte fruktkurven for dere som ønsker å oppnå helsefordelen ved å benytte frukt og samtidig holde prisen på det miminale. Hverdagskurven™ består av tre ulike typer basefrukt,der det varieres mellom eple, pære, banan og citrus.

Leveres i kurver à ca 6 kg, 9 kg og 15kg.

Priseksempel 12 pers: ca 4,- pr hode / dag

Knaskekurven
 

Knaskekurven

Knaskekurven™ er et sunt og spennende alternativ som er skapt for kos. Den inneholder epler, pærer, bananer, druer, minigulrøtter, cherrytomater, reddiker, sukkererter og nøtter. Ønsker dere jobbfrukt med masse spennende innhold uten å være avhengige av redskaper for å behandle det, er dette fruktkurven for dere!

Leveres i kurver à ca 5,5 kg og 8 kg.

Priseksempel 10 pers: ca 8,- pr hode / dag

Superkurven
 

Superkurven

Superkurven™ er vårt flaggskip, for dere som ønsker ”alt” i deres jobbfrukt! Denne kurven finnes i 2 størrelser og består av hhv 3-4 eller 5-6 kg frisk frukt som eple, pære, banan, citrus, druer.

I tillegg toppes den av eksotisk og sesongfrukt som plommer, nektariner, jordbær, kiwi, sharon, melon osv, samt knaskegrønnsaker, nøtter og tørkede frukter. Innholdet i kurven varierer fra uke til uke, og etter sesong og tilgang.

Priseksempel 12 pers: ca 6,- pr hode / dag

Go’kurven
 

Go’kurven

Go’kurven™ er vårt mest populære alternativ, da den er både rimelig, variert og spennende. Dere får friske fruktkurver bestående av eple, citrus, banan, pære, drue, plomme og nektarin, variert etter sesong og tilgang. I tillegg får dere en gang i blant knaskerøtter, cherrytomater eller eksotisk frukt som en hyggelig overraskelse.

Leveres i kurver à ca 6 kg, 9 kg og 15 kg.

Priseksempel 12 pers: ca 5,- pr hode / dag

Rullekurven
 

Rullekurven

Rullekurven™ er for dere som ønsker mer variasjon, eller ganske enkelt ikke klarer å bestemme dere. Varierer fra uke til uke mellom de fire ulike typene fruktkurv og kan leveres i to størrelser – stor og liten.

Priseksempel 12 pers: ca 6,- pr hode / dag

Smoothiekurven
 

Smoothiekurven

Fruktkurv med basisfrukt og smoothie. Ideell for de som liker både å spise og drikke frukt. Våre hjemmelagede kvalitetssmoothier inneholder kun sunne og ferske ingredienser.


Leveres i kurver i to størrelser.