Vi kommer med maten - dere nyter

Proffkantine er vårt fullservicetilbud til alle type kjøkken der vi tar oss av hele lunsjavviklingen. Vi stiller med en hyggelig vert/vertinne. Dere kan bare komme og nyte! Ta kontakt med oss for en gratis befaring.


BrosjyreOm våre kantiner
 

Om våre kantiner

Vi kommer med maten - dere nyter. Gjennom mange års erfaring med fornøyde kunder er tjenesten spesialtilpasset bedrifter med mellom 20 og 300 ansatte.
Verter og vertinner
 

Verter og vertinner

I våre mer enn 100 betjente kantiner sørger våre dyktige, blide og serviceinnstilte verter og vertinner for å skape en god lunsjopplevelse i en travel hverdag for våre kunders ansatte
Kombiner kantine og renhold
 

Kombiner kantine og renhold

Ved å samle dine tjenester hos en leverandør vil du forenkle din arbeidshverdag. Færre leverandører bidrar til store besparelser. Du har større oversikt og det krever mindre ressurser.
Spesialtilpasset kantineløsning
 

Spesialtilpasset kantineløsning

- perfekt for spesielle tider. Vi er veldig glade over å se at stadig flere begynner å vente tilbake til jobb igjen i ukene fremover. Mange av våre kunder har hatt spesialtilpasset kantine hele perioden og vi har fått noen gode erfaringer på løsninger som fungerer i disse tider hvor normal buffét ikke er den optimale løsningen.