Distribusjon

Distribusjon

 

Frukt, lunsj, overtidsmat

Til distribusjon av våre mer enn 6000 frukt- og lunsjkurver i uken satser vi i Helt Opplagt primært på å levere helt frem til deg som kunde, med våre egne ansatte. Vi mener dette gir økt kvalitet og bedre hygiene, lojalitet og service, samt at vi kan rette opp feil og mangler langt raskere og enklere enn de fleste av våre konkurrenter.

 

Vi har derfor i dag 20 kundebehandlere med rene, pene og profilterte Ford Transit, som ivaretar våre kunder på faste leveringsruter. Bilene som distribuerer frukt og lunsj er utstyrt med kjøleanlegg for at varene i størst mulig grad skal holde rett temperatur ved ankomst til kunde. I tråd med vår miljøprofil er vi igang med overgangen til helektriske varebiler, de første er allerede tatt i bruk.

 


Luftrensere, kjølere og varmepumper

 

I tillegg til montering, gjør vi i Helt Opplagt gjør regelmessig service på ca 1200 anlegg i Østlandsområdet. Serviceavtale er avgjørende for god funksjon over tid.

 

Vi har montert og utført service på denne type utstyr siden 1985, og våre montører er NOVAP/F-gass sertifisert, slik at du som kunde får en installasjon utført etter gjeldende forskrifter. Vi har fire flinke og stabile ansatte i serviceavdelingen.