Fjerne lukt?

Sliter dere med vond lukt på arbeidsplassen? Helt Opplagt på jobben hjelper deg å skape et bedre inneklima som gir dine medarbeidere mer energi.

Problem med vond lukt på arbeidsplassen?

Innendørs luft er ofte forurenset av lukt og gasser. VOC, flyktige organiske forbindelser, er stoffer som frigjøres fra forskjellige produkter i gassform og kan avgi sjenerende lukt. Maling, rengjøringsmidler, kopimaskiner, plastprodukter, møbler, byggevarer og gulv- og veggbelegg samt lukt i spesielle rom innen helsevesenet er bare noen eksempler som genererer store mengder VOC.

Mange opplever andre typer uønsket lukt som ammoniakklukt, urinlukt, kloakklukt eller annen ubehagelig stank. Også behagelige lukter som lukt fra matlaging og matos kan være uønsket og våre løsninger sørger også for å fjerne dette.

Helt Opplagt finner løsningen for deg

Vi tilbyr bl.a. montering av VisionAir CarbonMax. VisionAir CarbonMax er designet for att passe inn i ethvert interiør og er egnet for miljøer med uønsket lukt som for eksempel ubehagelig ozonlukt i kopi- og printerrom, uønsket luktspredning i forbindelse med matlaging, samt generell luktproblematikk ved sykehjem, sykehus, dialysesentre, barnehager og toaletter.


VisionAir CarbonMax kan kombineres med elektrostatiske filtre dersom det også er et støvproblem i tillegg til lukt. Luftrenseren kan også utstyres med UV (SterilAir).


Kontakt oss på 0 23 46 eller bli@heltopplagt.no for mer informasion eller gratis befaring. Du kan også fylle i skjema under så kontakter vi deg.