Om oss

Om Helt Opplagt på jobben

 

 

Visjon

 

Sammen skal vi være det Helt Opplagte valg for en sunnere, renere og enklere hverdag!


 

Forretningsidé

Helt Opplagt på jobben skal være en markedsorientert leverandør av løpende abonnementsbaserte tjenester innen helse og trivsel på arbeidsplassen.

 

Forretningsplan

Gjennom høy kvalitet, presise leveranser, nærhet til kundene, høy servicegrad og riktige priser skal vi være markedets foretrukne samarbeidspartner i våre nisjer.

 

Verdier

Samhold, nysgjerrighet og kvalitet skal gjøre oss i stand til å løfte hverandre til topp prestasjoner i alle ledd slik at vi kan tilfredsstille våre interne mål og våre kunders høye forventninger.

 

Vi dyrker samhold

  • Hos oss har alle et ansvar for å skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi presterer, har det moro sammen og bryr oss om hverandre.
  • Vi har tro på våre medarbeidere, noe som gjenspeiles i vår flate struktur og satsning på mennesker som kan og vil arbeide for vårt fellesskap.
  • Hos oss har vi et mangfold som viser hverandre tillit og respekt.

 

Vi er nysgjerrige

  • Vi lærer av våre feil, og skaper nye og bedre løsninger.
  • For å kunne lære av og med hverandre har vi et åpent sinn, og mot til å dele og stille spørsmål.
  • Vi utforsker fremtiden og de muligheter som ligger i den.

 

Vi skaper kvalitet

 

  • Vi jobber for å knytte til oss de rette menneskene med den riktige kompetansen. Samtidig ønsker vi der det er mulig å rekruttere internt, for å ta vare på og videreutvikle mennesker, kunnskap og erfaring.
  • Sammen er vi på vårt sterkeste når vi jobber som et team og utveksler kunnskap og erfaring på tvers av avdelinger.
  • Vi er fleksible og har en evne til å snu oss raskt for å gi en unik kundeservice og opprettholde kvaliteten vi har lovet.

 

Vi tror på menneskene, og vi bryr oss om deg. Gjennom våre verdier får vi mennesker til å blomstre, trives og gjøre et godt stykke arbeid.
Vi er stolte av å identifisere oss som en virksomhet med god kultur og rutiner for å fremme likestilling og dermed hindre diskriminering på arbeidsplassen. I våre stillingsannonser oppfordrer vi kvalifiserte søkere til å søke uansett alder, kjønn, legning og kulturell bakgrunn. Kvinner og menn behandles selvsagt likt i våre lønnsforhandlinger og flere av våre virksomheter har flest kvinnelige ansatte.
 

 

Åpenhetsloven

Helt Opplagt på jobben vektlegger bærekraft og handlinger som tar hensyn til mennesker, samfunn og miljø. Vi tar ansvar for menneskerettigheter og arbeidsforhold i vår virksomhet og leverandørkjede. Dette krever langsiktig fokus, ambisjoner og klare mål. Vi integrerer bærekraft i strategier, styringssystemer og relasjoner med leverandører.


Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022 for å forebygge brudd på menneskerettigheter og uanstendige arbeidsforhold. Vi har derfor gjennomført aktsomhetsvurderinger basert på OECD-retningslinjer, og vil gjøre dette årlig. Ingen faktiske negative konsekvenser for menneskerettigheter eller uanstendig arbeidsforhold har blitt identifisert i vår aktsomhetsvurdering.


Sosialt ansvar er en pågående prosess, og vi fortsetter å utvikle oss sammen med kunder, ansatte og forretningsforbindelser for å fremme menneskerettigheter og arbeidsforhold. Vi kartlegger risiko for å adressere potensielle problemområder og iverksette tiltak for å forhindre negativ påvirkning.


Hele rapporten kan leses her. Hva vi krever av våre leverandører og samarbeidspartnere finner du i vår «Supplier code of conduct».


Fant du ikke det du lette etter og ønsker du å komme i kontakt med oss? Fyll ut kontaktskjemaet lenger ned eller send oss en mail, så vil vi svare deg så fort som mulig.
 

Ledige stillinger hos Helt Opplagt