Catering

Salater

Friske grønnsaker og forskjellige salattyper utgjør basen i vår salatmeny, og fra den kan du velge grønne salater ved siden av varmmaten eller lunsjen, eller rene salatmåltider som porsjonspakket pasta- eller nicoisesalat.

Prøv for eksempel vår populære cæsarsalat, laget tradisjonelt med romanosalat og vår spesielle cæsardressing!


Brosjyre


Prisliste


Hverdagssalat med topping (SE, F(hvis tunfisk), SK (hvis reker, ME) 74,-
Grønn salat med topping (SE, F(hvis tunfisk), SK (hvis reker, ME) 87,-
Grønn salat med kylling (E, ME; SU) 87,-
Nicoisesalat (E, ME; F, SE) 87,-
Cæsarsalat (ME, F, E) 87,-
Pastasalat (HG, ME, N, E) 87,-
Taboulesalat (E, HG, SU, ME) 87,-
Tex-Mex salat (ME, E) 87,-
Thai inspirert nudelsalat (HG, E, SO, S) 87,-
Hverdagssalat/grønn salat/gresk salat uten topping Passer fint som tilbehør til brødmat eller varmmat 62,-/67,-
Salatene kan toppes med for eksempel ost og skinke(ME), pasta med hvitløksdressing(ME, E, HG), kylling, reker(SK) eller couscous(HG, E, ME)

Salatprisene er per porsjon (ca 250-300 g), kan leveres enkeltvis eller i storforpakning.


Se Cæsarsalat-filmen


Påsmurt

Påsmurt

Når du har et arrangement, kurs eller gjester som krever mat utover den vanlige lunsjen, stiller vi med et vidt spekter av diverse møtemat og påsmurt.
Varmmat

Varmmat

Helt Opplagt lager forskjellige varmretter hver uke, slik at du kan nyte god mat laget fra bunn av. Vi starter med tomme kjeler og jobber oss opp ved hjelp av friske grønnsaker, kjøtt og fisk av god kvalitet.
Salater

Salater

Friske grønnsaker og forskjellige salattyper utgjør basen i vår salatmeny, og fra den kan du velge grønne salater ved siden av varmmaten eller lunsjen, eller rene salatmåltider.
Overtidsmat

Overtidsmat

Vi lager nydelige varmretter i porsjonspakker. Våre overtidspakker leveres som "overtidsmat abonnement" som sørger for at dere har mat klar i kjøleskapet som enkelt kan varmes i micro. Vi varierer menyen hver uke.
Møteservice

Møteservice

Helt Opplagt leverer møtepakker. Våre pakker koster fra 30,- per person for kaffe og snack til full pakke med kaffe, smoothie, wraps, bakervare og oppskåret frukt/grønt. Vi lover fornøyde og opplagte møtedeltakere.
Event

Event

Vi hjelper deg med alle former for events og firmafest! Planlegger du et arrangement for kunder og forretningsforbindelser, en feiring eller fest med kolleger, eller rett og slett bare en fredagspils? Hva med digitalt kick-off med hjemkjøring av varer? Kontakt oss.
Kaker og bakervarer

Kaker og bakervarer

Vi tilbyr alle slag bakervarer fra wienerbrød og boller til et godt utvalg av store og små kaker.