Referanser

Se hva våre kunder mener om oss


Brosjyre


KANTINE


Sport Holding AS (Sport 1, Intersport, Bergans), Kristin Gresmo Johansen

"Vi har hatt Helt Opplagt som kantineleverandør siden juni 2021. Vi er en stor bedrift som stadig vokser, nå ca 180 personer. 
Vi har valgt nivå medium i vår kantine, og har varmmat 1 gang i uken. I tillegg til salatbar og brød/pålegg dukker det stadig opp småretter som omeletter, supper etc. Fredag = vafler ?

Vi er veldig fornøyde med Helt Opplagt som kantineleverandør. Maten som presenteres er delikat, de er flinke til å variere både salatbar, pålegg og småretter slik at det hele tiden finnes noe spennende å velge i. I tillegg er vertinnene som jobber hos dyktige, blide jenter med høyt fokus på service."

 

 

Kronos Titan, Wenche Revhaug:

"Kronos Titan har i flere år hatt fleksibel matleveranse fra Helt Opplagt med daglig lunsjbuffet i kantinen. I tillegg har vi lunsjesker til våre ansatte i helkontinuerlig skift.
Helt Opplagt leverer god, variert og sunn mat – fersk og frisk. De gir oss det lille ekstra for at vi skal få et hyggelig avbrekk og en bra matopplevelse – hver dag! Helt Opplagt er fleksible, imøtekommende med høy servicegrad – vi er superfornøyd!"

 


LUNSJESKER


Team Verksted AS Avd Follo, Tor Anders Andersen:
"Vi har i 3 år hatt lunsjkurver fra Helt Opplagt og valgte Go’lunsjen. Vi organiserer lunsjen som et spleiselag mellom bedriften og de ansatte og er 15-19 personer daglig.
Med denne ordningen sparer vi tid, da vi ikke trenger å reise ut for å kjøpe lunsj lenger. Våre ansatte opplever ordningen som et flott tilbud og nå som alle spiser samtidig og er samlet i kantinen gjør det også godt for arbeidsmiljøet og det sosiale.
Vi får en sunn lunsj med variert utvalg, deriblant våre favorittpålegg som kjøttpålegg, ost, leverpostei og syltetøy. Helt Opplagt fungerer helt utmerket som leverandør for oss. "
 

Samsung Electronics, Tom Liseth:

"Vi har hatt Superlunsjen fra Helt Opplagt i 6 måneder som et spleiselag mellom bedriften og de ansatte. Vi ønsket en felles lunsjordning for å få et mer naturlig samlingspunkt for de ansatte. Det skaper en god mulighet for å snakke med kollegaer fra andre avdelinger som du ikke snakker med på daglig basis. Med en fleksibel arbeidsuke med mulighet for hjemmekontor, får vi mer mat i starten av uken og mindre torsdag/fredag slik at vi reduserer matsvinn så mye som mulig.
Tjenesten oppleves veldig bra for de ansatte, og ikke minst kostnadseffektivt vs salat/varmdisk på Coop. Løsningen har fungert over forventning på alle punkt. Leveranse skjer daglig med godt pålegg, og dagsferskt brød er sammen med eplejuicen fra Askim høydepunktene blant produktene."

 


FRUKT

 

Lysaker idrettsbarnehage, Tone Sandstå

"Vi bestiller frukt hos helt opplagt og er veldig fornøyd med det. Variert frukt med god kvalitet.  Vi bestiller også en stor fruktkurv/knaskekurv hver mandag som står på pauserommet vårt. Ulempen er at den blir så fort tom. Jeg er også svært fornøyd med at vi kan legge inn en ekstra bestilling på kort varsel dersom vi ønsker en knaskekurv til diverse møter. "
 

Vinmonopolet AS, Jorunn Kristiansen:
"Vinmonopolet har fått frukt til 170 ansatte fra Helt Opplagt siden 2018. Vi har valgt Knaskekurven og Go’kurven. Vi hadde et ønske om å tilføre de ansatte ny energi i form av sunne alternativer så vi kan holde energien oppe ut dagen. Frukten er veldig populær og det er konkurranse om å kaste seg over kurvene når de kommer ?  Nøtter og bananer er de største favorittene.
Vi er veldig godt fornøyd med Helt Opplagt. De er svært fleksible og raske til å følge opp ønsker."
 


INNEKLIMA

 


«Å produsere Svanesjøen med hodepine var ikke optimalt. Løsningen var Helt Opplagt.»

Anette Rosendahl, Den Norske Opera & Ballett.

«Vi hadde problemer med støv og dårlig luft på grunn av produksjon av kostymer, masker og andre objekter som skulle brukes i forestillingene. Mange av de ansatte følte  at luften var tørr og dårlig – særlig mot slutten av arbeidsdagen. Vi forsøkte uten hell å gjøre noe med dette, helt til vi kom i kontakt med Helt Opplagt, som anbefalte oss de riktige løsningene for å redusere svevestøvet. Vi er nå veldig fornøyde med luftrenserne, og arbeidsmiljøet er forbedret kraftig.
Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og Helt Opplagt kommer hver måned for å skifte filtre og rense luftrenserne.»

 

«Luften på kontoret var tung, tett og tørr. Dette måtte vi gjøre noe med.»

Maria, Rystad Energy AS.

«De ansatte klaget over luftkvaliteten, noe som gikk ut over trivsel, arbeidsmiljø og effektivitet. Noen valgte også å jobbe hjemmefra på grunn av dårlig luft på kontoret. Vi tok selvsagt dette på største alvor – ingenting er viktigere enn at de ansatte har et godt arbeidsmiljø. Helt Opplagt hadde allerede andre kunder i bygget vårt, og det passet derfor veldig bra at det var de som tok kontakt med oss og presenterte effektive og skreddersydde løsninger. Etter befaringer og et godt tilbud så vi ingen grunn til å ikke inngå samarbeid med Helt Opplagt – dette måtte vi bare prøve. Det har vi aldri angret på, for vi opplever stor forbedring. Alle er mye mer fornøyde og kan konsentrere seg om jobben.

Helt Opplagt følger opp avtalen til punkt og prikke, og gjør all jobben med montering, service og vedlikehold.»

 

RENHOLD


Schibsted Trykk Oslo AS, Helge Stensrud:

Høsten 2023 så vi etter ny samarbeidspartner på daglig og temporært renhold og valget falt på Helt Opplagt. Tilbudspresentasjonen var i sin helhet god, i tillegg er det et firma som tar stort sosialt ansvar noe som er svært viktig for oss og våre verdier.

Nå som vi er godt i gang med samarbeidet ser vi også at tjenesten som leveres er veldig bra. Et godt renhold gir et bra arbeidsmiljø, og Helt Opplagt innfrir alle forventningene vi hadde til kvalitet. Når ansatte kommenterer at det er rent blir man trygg på at man har gjort riktig valg av leverandør.

Jeg vil spesielt trekke frem positiviteten Helt Opplagt viser. De er løsningsorienterte, bestandig imøtekommende og fikser alt vi ber om. Vi er glade for valget vi tok om ny samarbeidspartner.