Luftrensere

Luftrensere

Euromate bryter med tradisjonene og introduserer et revolusjonerende og nytt produktsortiment av luftrensningsutstyr som ikke er sammenlignbart med tradisjonelle luftrensere.

- Filtereffektiviteten er signifikant bedre enn alle andre luftrensere.
- Kan installeres hvor som helst – som frittstående gulvmodell, på vegg, montert i tak eller felt inn i himlingen.
- Moderne og lekkert design som passer i ethvert miljø.
- Lavt lydnivå.
- Brukervennlig fjernbetjening.

Det ideelle er et støvfritt inneklima fra Euromiljø/HeltOpplagt

I støvfrie omgivelser vil medarbeiderne føle velvære og ha mer energi. Dette vil ha en positiv effekt som virker umiddelbart på trivsel, arbeidsinnsats og kort og langt fravær.

Grace
 

Grace

Grace er en luftrenser som passer godt i rom opp til 20m2. Små kontorer, kopi/print- og møterom er vanlige steder å bruke denne luftrenseren.
VisionAir
 

VisionAir

VisionAir leveres i to str., VisionAir1 og VisionAir2. VisionAir1 passer i rom opp til 30m2 og VisionAir2 i rom opp til 75m2. Luftrenseren felles inn i himlingen eller monteres rett i taket. Vanlige områder å bruke en VisionAir er kopi/printerrom, kontorlandskap, møterom, resepsjoner. Butikklokaler, frisører og apotek benytter også VisionAir for å holde inneluften ren.
Euromate filtersystem
 

Euromate filtersystem

Siden 1975 har Euromate gjennom vedvarende investeringer i ny teknologi og innovative tanker – fått internasjonal anerkjennelse for deres elektrostatiske luftrensere. Luftrenserne har et helt spesielt tre-delt filtersystem. Forfiltret fanger opp større støvpartikler. Det elektrostatiske hovedfilteret absorberer forurensningspartikler helt ned til en størrelse på 0,01 micron (= 0,00001 mm!). Til slutt er det et aktivt kullfilter som fjerner uønsket lukt. Euromate har utviklet 4. generasjon av sine elektrostatiske luftrensere med en unik effektivitet som ubetinget gjør Euromate til det beste valget.
Industriell Luftrensing
 

Industriell Luftrensing

Fjerning av støv i logistikkhaller Luftbårne mikropartikler fra kartong og papir samt gummipartikler fra transportbelter og truckhjul er typisk for terminaler, postbehandling, lager og logitikksentre. Mikropartiklene pustes inn av ansatte, støvet legger seg på utstyr og kan forårsake helseproblemer for ansatte og driftsproblemer for maskiner. Våre industrielle luftrensere med mekaniske eller elektrostatiske filtre er effektive mot svevestøv. Disse luftrenserne er en meget god løsning for støvreduksjon i logistikk- og lagerhaller. HFE og HFM leveres nå med trinnløs vifteregulator.