Inneklima

Vi kan inneklima!

Inneklimaet i Norske virksomheter har hvert år skyld i mye sykdom blant sine ansatte. Vår lange erfaring og dokumenterte løsninger hjelper deg å ta de rette valgene. Vi leverer ren luft og rett temperatur, helt uten byggtekniske endringer.


Kontor

Kontor

Inneklimaet i Norske virksomheter har hvert år skyld i mye sykdom blant sine ansatte. Mange virksomheter har et problem, men vet ikke hvordan de skal løse det.
Optimal temperatur

Optimal temperatur

Vi har i over 30 år levert varmepumper og kjøleutstyr slik at du opplever riktig temperatur på arbeidsplassen hele året.
Matproduksjon og HoReCa

Matproduksjon og HoReCa

I nesten alle profesjonelle kjøkken vil det være mye fett og sotpartikler som blir frigitt. Brannfaren øker med mer fett som legger seg i avtrekk og ventilatorer.
Få kontroll over luftkvaliteten i industribygg

Få kontroll over luftkvaliteten i industribygg

Det er vanskelig å få god luftkvalitet når du kombinerer store arealer, stor varebeholdning og mange ansatte under et og samme tak. Vi har løsningene og produktene som løser alle utfordringer.
Service og miljø

Service og miljø

Vi setter miljø i førersetet. Derfor vasker og gjenbruker vi over 20 000 filtere i året.
Produktene

Produktene

Helt Opplagt sine produkter kan både løse og forbygge alle deres problemer med dårlig inneluft på jobben. Se hvilke produkter som passer for ditt miljø.