Inneklima

Ren luft har en befriende virkning. Vår lange erfaring og dokumenterte løsninger hjelper deg til å ta de rette valgene. Vi leverer ren luft og rett temperatur, uten byggtekniske endringer. Det lønner seg!

Se inneklima filmen

Fjerne lukt?
 

Fjerne lukt?

Sliter dere med vond lukt på arbeidsplassen? Helt Opplagt på jobben hjelper deg å skape et bedre inneklima som gir dine medarbeidere mer energi.
Støvproblemer?
 

Støvproblemer?

I støvfrie omgivelser vil medarbeiderne føle velvære og ha mer energi. Dette vil ha en positiv effekt som virker umiddelbart på trivsel, arbeidsinnsats og kort og langt fravær.
Luftmålinger
 

Luftmålinger

Hvis et firma opplever at inneluften ikke er som den bør være, kan det være hensiktsmessig å måle luftkvaliteten. Vi tilbyr målinger med fokus på partikkeltetthet, co2, relativ fuktighet og temperatur.
Optimal temperatur
 

Optimal temperatur

Euromiljø Inneklima A/S har introdusert sin egen varmepumpe Eurotemp. Eurotemp har DC Inverterteknologi slik at ytelse og funksjon er optimal i temperaturer vi kan oppleve om vinteren i Norge.
Innendørs luftkvalitet
 

Innendørs luftkvalitet

Mange får vondt i hodet eller opplever at luften er "tørr". Dette er vanligvis klare tegn på at luftkvaliteten på arbeidsplassen er dårlig.
Vedlikehold og service
 

Vedlikehold og service

For at luften på jobben skal være av god kvalitet og oppfattes som behagelig, er det viktig med regelmessig vedlikehold på de installasjonene som er gjort.

Vi har hatt mange fornøyde kunder gjennom årenes løp

Allerede i 1985 startet Helt Opplagt, da under navnet Euromiljø, med ren luft med rett temperatur; med luftrensere, kjøling og varmepumper med tilhørende leie- og serviceavtaler. Siden da har vi hatt mange fornøyde kunder, blant annet noen av disse.

Balanzera Frisør AS

Bryggselv AS

Den norske Opera

Get AS

Grændsen Skotøymag.

Kaffeknappen Norge AS

Nespresso AS

Nestlè Norge AS

Nordic Service Group AS

Norsk Rikstoto AS

Scandinavian Business Seating AS

Sporveien Oslo

TDC Norge AS

Ulna Barnehager

Amer Sports Norge AS

Photocure ASA