Optimal temperatur

Optimal temperatur

Euromiljø Inneklima A/S har introdusert sin egen varmepumpe Eurotemp. Eurotemp har DC Inverterteknologi slik at ytelse og funksjon er optimal i temperaturer vi kan oppleve om vinteren i Norge.

Dette kan være et problem

Da vi skulle velge produsent og leverandør av Eurotemp satte vi kvalitet, brukervennlighet og funksjon i høysetet. Eurotemp har et moderne og stilig design med et lydnivå som er minimalt. Det betyr at den gir deg rett temperatur sommer som vinter, og passer i alle typer lokaler. Vi har over 30 års erfaring med å levere klimaanlegg i kontorlokaler, data/serverrom, restauranter, butikker, etc.


Vårt produktspekter dekker hele området innenfor kjøling og varmepumper. Vi har alt fra mobile enheter til små single splittanlegg for vegg eller takmontasje og store multianlegg bestående av én utedel med mange innedeler.

Vi hjelper deg med løsningen

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte med en av våre erfarne konsulenter som vil gi deg et tilbud tilpasset dine behov og ønsker.


Euromiljø Inneklima AS er medlem av NOVAP. Våre montører har fagbrev som kjølemontører og er ISOVATOR godkjente med sertifisering for F- Gass. Velger du oss som leverandør kan du derfor være sikker på at varmepumpen din blir riktig og forsvarlig montert.