Lunsj

Vår lunsj gjør arbeidsdagen hyggeligere.

Er du en bedrift med mellom 5-300 ansatte kan vi levere alt fra enkle lunsjbokser til proffkantine. Ta kontakt i dag og prøv våre velsmakende lunsjer.


BrosjyreFerdige fat
 

Ferdige fat

Vårt nyeste lunsjkonsept, der det aller meste er tilrettelagt på forhånd. Godt og variert, ferskt og friskt. Et tidsbesparende og lønnsomt alternativ til å handle mat i butikken. Passer best fra ca 10 pers og oppover.
Varm lunsj
 

Varm lunsj

Vi har et stort utvalg av velsmakende retter, alle laget helt fra bunn av, med fokus på sunnhet og naturlige råvarer. Rettene leveres både porsjonspakkede og i storforpakninger, og kan raskt og enkelt varmes opp i komfyr eller mikrobølgeovn.
Kantine
 

Kantine

Et fullservicetilbud som passer alle typer kjøkken der vi tar oss av hele lunsjavviklingen.

Spesialtilpasset kantineløsning - perfekt for spesielle tider.

Vi er veldig glade over å se at stadig flere begynner å vente tilbake til jobb igjen i ukene fremover. Mange av våre kunder har hatt spesialtilpasset kantine hele perioden og vi har fått noen gode erfaringer på løsninger som fungerer i disse tider hvor normal buffét ikke er den optimale løsningen.


Ulike behov, ønsker og spiserom gir nye muligheter og vi tilbyr nå bl. a. disse serveringsløsningene:

1. Ferdig lunsjtallerken

Fra vårt varierte og gode menyutvalg lager våre kantineverter ferdige lunsjtallerkener på deres kjøkken. De står klare til ønsket tidspunkt. Dette vil normalt inkludere brød, pålegg, grønt og noe ekstra. Utvalget varierer fra dag til dag. Løsningen kan også utvides til å omfatte varmmat og supper som serveres varmt av kantineverten.


2. Porsjonspakket påsmurt, salat eller vammat.

Singlepakkede enheter av påsmurte baguetter/brødskiver/rundstykker etc og/eller salater som tilberedes av våre verter på stedet. Kan også utvides med porsjonspakket varmmat som kan varmes i mikrobølgeovn.


3 "A la carte"

Våre kantineverter smører, tilbereder og serverer over disk fra vårt varierte og gode menyutvalg. Gjestene forteller hva de ønsker på sin tallerken, og kantineverten forsyner dem. Menyen varieres fra dag til dag, og innholdet som er tilgjengelig tilpasses etter ønsket budsjett og omfang. Brødmat, salat og småretter/varmmat, vafler etc.


4. "A la Kuvert"

I prinsippet samme løsning som nummer 3, men hvor utvalget er tilpasset med kun kuvertpålegg.


Felles tips for alle løsningen for å effektivisere avviklingen og hindre smitte:

- Del opp lunsjavviklingen slik at færre kommer for å spise om gangen

- Spre stoler i spisesalen slik at man sitter med 1 meters avstand

- Oppfordre gjerne til å spise på kontor/pultVi kan også hjelpe med å markere opp gulv for å sikre tilstrekkelig avstand i kø og montere pleksiglass ved serveringspunkt.


Løsninger uten personell:

  • Våre lunsjkurver bestående av brød, pålegg, drikke, grønnsaker og frukt.
    *Velg mellom Hverdagslunsjen, Go'lunsjen og Superlunsjen.
  • Lunsjkurv kuvert
    Spesialtilpasset lunsjkurv med utelukkende kuvertpålegg
  • Våre cateringvarer laget fra bunn av på vårt eget kjøkken.
    Se egen meny for vårt varierte utvalg av påsmurte varer, matpakker, salater, varmmat etc.


Kontakt oss for nærmere info!