Kantine
Et fullservicetilbud for litt større bedrifter der vi tar oss av hele lunsjavviklingen. Vi stiller med en hyggelig vert/vertinne. Dere kan bare komme og nyte!
Vi kommer med maten - dere nyter
Gjennom mange års erfaring med fornøyde kunder er tjenesten
spesialtilpasset bedrifter med mellom 20 til 150 ansatte. Våre varierte
menyer gir dere en buffet som er både smaksrik og sunn for kroppen, samt
presentert på en måte som er en fryd for øyet! Vi tilbyr et modulbasert
kantinetilbud der dere selv kan påvirke sammensetningen.
I ca 100 betjente kantiner sørger våre dyktige, blide og
serviceinnstilte verter og vertinner for å skape en god lunsjopplevelse i
en travel hverdag for våre kunders ansatte. Vi vet at våre kunder er
opptatt av både atmosfære og smak, så vårt fokus er å skape en hyggelig
ramme rundt lunsjavviklingen i tillegg til høy kvalitet på maten vi
serverer.
Modulbasert kantinetilbud
Velg blant følgende moduler:
- Frokostblanding & yoghurt som et alternativ eller tillegg
- Pålegg - pyntede fat og skåler med kjøtt- og fiskepålegg, oster, majonessalater, syltetøy og smørepålegg som varieres fra dag til dag
- Småretter som omelett, tunfisksalat, grønnsakspanne
- Salater - daglig variasjon mellom mange spennende salater som tilberedes ferskt hos dere
- Varmmat laget fra bunn av på vårt eget kjøkken
- Vafler/småkaker - perfekt som fredagskos
- Drikke ulike typer juice og melk, bl.a. kundefavoritten Eplejuice fra Askim frukt- og bærpresseri
- Brød/knekkebrød - sunne og grove brød etter egne oppskrifter uten unødvendige tilsetningsstoffer og fiberrike knekkebrødvarianter
Her kan man enten ha kun deler av modulene, «alt» hver dag eller en
kombinasjon med for eksempel noen moduler fast og la andre rullere
utover uken. Her er det med andre ord alle muligheter for enhver smak.
Vi leverer daglig, noe som gir store fordeler i forhold til ferskhet,
kvalitet og fleksibilitet. Det gir lettere tilpasning til variasjoner i
antall brukere og gjester, og fjerner svinnproblematikk.
Vi presenterer helst maten på fat i en buffetløsning. Dette hindrer
unødvendig svinn, sparer tidsbruk og dermed også kostnader, samt ikke
minst er det den gunstigste løsningen for miljøet, sammenlignet med å
servere maten i kuvertbegre.
Våre utmerkede verter og vertinner sørger for at dere bare kan komme og nyte maten da vi tar oss av alt arbeidet rundt, herunder gjøremål som: av- og pådekking, tilbereding av all maten i buffeten, oppvask, holde kjøkken og kantineområdet rent og ryddig etc. Vi kan også påta oss annet forefallende kontorarbeid og/eller vask av deres lokaler.