Historikk

Historikk

Startet som Euromiljø

Helt Opplagt begynte som Euromiljø. Euromiljø ble etablert i 1985, og har i alle årene jobbet med økt trivsel, effektivitet og for enda flere langtidsfriske mennesker hos bedrifter og offentlig sektor på østlandet.

 

Det startet med ren luft med rett temperatur; med luftrensere, kjøling og varmepumper med tilhørende leie- og serviceavtaler. Løsninger der man selv enkelt kunne få til rask bedring av innemiljøet. Midt på nittitallet startet vi levering av fruktkurver, eller jobbfrukt; lett tilgjengelig frukt på arbeidsplassen.

 

Til vår store glede har dette utviklet seg til å bli en viktig del av mange virksomheters HMS og mange konkurrenter har hevet seg på dette markedet. Tjenesten er i dag blitt vanlig og inngår hos svært mange bedrifter som en viktig faktor for de ansattes trivsel og helse.

 

1999 startet vi med levering av sunn lunsj til små og mellomstore bedrifter. Lunsjtjenesten ble senere utvidet med kantinedrift med personell, samt varmmat, catering, overtids- og julemat fra vårt eget kjøkken. Navnet Euromiljø er beholdt som firmanavn, men fra 2007 begynte vi å bruke profilnavnet Helt Opplagt på jobben.
 

I 2011 fikk vi ferdigstilt vårt nye bygg på Bjørnholt, bygget spesielt for våre virksomheter. Vi fikk med dette flotte vekstmuligheter.

 

Euromiljø Rent 

Som en naturlig utvikling av Euromiljø-konsernet ble Euromiljø Rent etablert og utviklet for å kunne tilby markedet flere «in house» tjenester. Vi så mange synergimuligheter til våre andre tjenester, spesielt inneklima og kantine. Vi har et nært samarbeid mellom alle avdelinger i dag som gir oss svært gode muligheter i et tøft marked.

 

Rett Hjem

I denne ånd kjøpte vi Rett Hjem i 2016 for å kunne tilby bedrifter også netthandel av lunsj, catering etc. Videre overtok vi også en «Seniortjeneste», nå kalt Rett Hjem PLUSS, med levering av dagligvarer og middagsmat til eldre, der de eldre kan ringe inn til vårt kundesenter og bestille.

 

Veien videre

Vi har hele veien hatt jevn og fin vekst, og i Helt Opplagt har vi nå drøyt 320 ansatte. Målrettet bearbeiding av markedet, nær kontakt med brukere, høy kvalitet samt pålitelighet i leveranser skal gjøre oss ledende i våre nisjer. Vi er stolte av våre fine og lojale medarbeidere som gjør service på rundt 1200 luftrensere og varmepumper hver måned, produserer og leverer rundt 3500 fruktkurver per uke, og serverer lunsj til over 15 000 mennesker hver dag.
 

Vi skal fortsette vår fine vekst også i fremtiden og det ser ut til at vi vokser videre på eksisterende områder med rundt 10 % årlig. Vi vurderer kontinuerlig også nye mulige områder som gjør deg nettopp Helt Opplagt på jobben – og kanskje litt hjemme. Vi ser med spenning og forventning frem til årene som kommer og håper du som ansatt, kunde, eller forretningsforbindelse vil være med på reisen videre.