Kjøkkensjefen Emil
Vår kjøkkensjef Emil har jobbet som kokk og soussjef på noen av Oslos beste restauranter. Nå er han leder for Helt Opplagt Catering og har ansvar for alle kantineansatte.
![](/application/files/8215/6559/8491/6O1A6639.jpg)
Navn: Emil
Stilling: Leder for Helt Opplagts catering- og kantinepersonell
Jobbet i Helt Opplagt siden: September 2012
Hvorfor valgte du å starte i Helt Opplagt?
Det var et hendig sammentreff mellom behovet i Helt Opplagt og mine erfaringer og kvalifikasjoner.
Hva er det beste med jobben din?
Det må være muligheten til å jobbe med så mange flotte og flinke mennesker. Det er veldig givende å være en del av.
Hvilke utfordringer møter du på i yrket ditt?
Heldigvis er de fleste av mine utfordringer av de hyggelige sorten. For eksempel er en del av min jobb å tilrettelegge for at mine kolleger kan gjøre jobben sin på best mulig vis, og å se på mulighetene for å stadig utvikle produktene vi leverer.
Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?
En arbeidsdag er som regel veldig variert, og inneholder alt fra beregning og sjekk av bestillinger, kvalitetskontroll, administrasjon og mye kommunikasjon med medarbeidere.