Kjøkkensjefen Emil

Kjøkkensjefen Emil

Vår kjøkkensjef Emil har jobbet som kokk og soussjef på noen av Oslos beste restauranter. Nå er han leder for Helt Opplagt Catering og har ansvar for alle kantineansatte.

Navn: Emil Moberg

Stilling: Leder for Helt Opplagts catering og kantinepersonell

Jobbet i Helt Opplagt siden: September 2012


Hvorfor valgte du å starte i Helt Opplagt?

Det var et hendig sammentreff mellom behovet i Helt Opplagt og mine erfaringer og kvalifikasjoner.


Hva er det beste med jobben din?

Det må være muligheten til å jobbe med så mange flotte og flinke mennesker. Det er veldig givende å være en del av.


Hvilke utfordringer møter du på i yrket ditt?

Heldigvis er de fleste av mine utfordringer av de hyggelige sorten. For eksempel er en del av min jobb å tilrettelegge for at mine kolleger kan gjøre jobben sin på best mulig vis, og å se på mulighetene for å stadig utvikle produktene vi leverer.


Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut for deg?

En arbeidsdag er som regel veldig variert, og inneholder alt fra beregning og sjekk av bestillinger, kvalitetskontroll, administrasjon og mye kommunikasjon med medarbeidere.