Nullutslipp på all transport innen 2025

Nullutslipp på all transport innen 2025

Vi i Helt Opplagt og Rett Hjem tenker bærekraftig og ønsker å spare miljøet der det er mulig. Derfor har vi satt oss et hårete mål om å ha nullutslipp på all transport innen 2025. Bli med oss på reisen!


Høsten 2019 gikk vi til anskaffelse av 10 Ford hybridbiler som første skritt på denne reisen, og dette vil vi fortsette med i 2020. Innkjøp av rene fossilbiler til transportavdelingen er nå historie!


Ford vil innen 2022 investere 87 milliarder i elektrifiserte modeller, det innebærer mild hybrid, hybrid, ladbar hybrid og helelektriske biler. Vi gleder oss til å se resultatene av disse investeringene og håper det vil gi spennende muligheter for oss og andre.


Helt Opplagt har i alle år jobbet kontinuerlig og målrettet med å effektivisere våre kjøreruter slik at transporten vår gir minst mulig belastning på miljøet - og vi er alltid nysgjerrige når det gjelder miljøbesparende tiltak. Når det gjelder overgang til elektriske varebiler er vi spesielt avhengige av at varebilenes kjørelengde er lenger enn det som er tilgjengelige i dag, samt at lastevekten blir større. Vi dekker store geografiske områder og sender ut titalls tonn med varer hver eneste dag. Veien mot nullutslipp på transport er lang, men heldigvis utvikles teknologien i rekordfart, noe som gjør oss optimistiske.


Investeringer innenfor transport og miljø kan fort være en kostbar affære da dette som regel er avhengig av betydelige investeringer i infrastruktur, teknologi med mer. For vår del må det investeres i omtrent 40 ladestasjoner bare for å nevne noe. Denne kostnaden er vi villige til å ta for å gjøre vår del i arbeidet for miljøet, så vi setter årlig av midler øremerket utslippsreduksjon på vår transport for fremtiden.


Vi i Helt Opplagt vet at vi ikke kan redde verden på egenhånd, men vi ønsker å bidra der vi kan, og håper å inspirere andre til å gjøre det samme.