Nytt samarbeid med Baker Brun

Dette innebærer at våre allerede flotte brød blir enda bedre!

Vi har gleden av å presentere Baker Brun som vår nye leverandør av brød, kaker og bakervarer.


Med samarbeidet vil alle brød fra Helt Opplagt være bakt av Baker Brun på Majorstuen. Baker Brun er et familiebakeri med lange tradisjoner, med stolte kunnskapsrike bakere som er opptatt av å bevare håndverket i bakeprosessen. Metodene vi bruker og oppskriftene er videreført og utviklet helt fra selskapets begynnelse for mer enn 100 år siden.


"Vi har våre egne surdeiger, som vi tar godt vare på. Det krever ekstra tid, men resultatet er mer smak, tykkere skorpe og saftigere brød. Målet vårt er å gjøre brødene så kortreiste og bærekraftige som mulig, derfor bruker vi kun norske råvarer."


I tillegg til å løfte kvaliteten på brødene vi leverer daglig til våre lunsj- og kantinekunder vil også alle brød- og bakervarer vi benytter til events og cateringleveringer fra vårt eget kjøkken fremover komme fra Baker Brun. Vi er også stolte av å kunne tilby topp kvalitet på konditorvarer, kaker og bakst gjennom dette samarbeidet.

H.A. Brun AS ble stiftet i Oslo i 1911, og drives i dag av 6. generasjons baker i familien. Opprinnelig kom de fra Bergen, med rett linje fra Johan Nordahl Brun. Den første Baker Brun, Jacob Berntson Brun, startet i Bergen i 1827.